Citroen e-C4 Shine Plus 2022

Poput njegovih e-CMP platformskih odnosa iz DS-a, Peugeota i Vauxhalla, ë-C4 sada ima revidirani sustav grijanja i ventilacije zajedno s toplinskom pumpom kao standardom, kao i nešto duži ukupni prijenosni omjer, potonji prema prednost učinkovitosti trčanja, ali dolazi po cijenu malog ubrzanja.

Oni koji pomno proučavaju specifikacije vozila možda su već primijetili da Citroënovi ë-C4 iz 2022. modela ë-C4 ubrzavaju 0-62mph za 10,0 sekundi, dok je ranijima trebalo samo 9,0 sekundi za isti sprint. Duži stupanj prijenosa je razlog zašto, iako automobil također ima nove ekonomične gume s ocjenom A+ za povećanje učinkovitosti i dometa.

www.matthowell.co.uk 07740 583906

Nije da se novi ë-C4 osjeća sporo na cesti. Još uvijek ima dosta instant pick-up-a po gradu, a kako ubrzavate do nacionalnog ograničenja brzine – u tom trenutku njegovih 134 KS postaje sve više zakorovljeno. Unatoč tome, posvuda su vrlo respektabilne performanse i odlična voznost, ali možda i na vanjskom traku autoceste.

Kad dođu zavoji, vožnja i rukovanje su mekani, savitljivi, lagani i pomalo veseli. No, ništa ni približno dovoljno ozbiljno da naruši razinu prianjanja ili opću stabilnost, samo da bi se automobil osjećao korisno udobnim i pomalo Citroënovskim idiosinkratičnim.

To je nešto za neočekivani užitak u oštroj vožnji, kao što se to događa, možda zato što tako malo modernih automobila više koristi blag i nježan pristup spuštanju na cestu. Ako možete dobro provesti vrijeme od točke do točke u ë-C4, potpuno ste uključeni u proces i vrlo vjerojatno uživate u onome što radite. Ovo nije baš neki moderni, elektrificirani 2CV, ali njegovo dinamično pozicioniranje u odnosu na ozbiljnije konkurente nije previše različito.

www.matthowell.co.uk 07740 583906

A isplata na dometu? Ne vrijedi puno, ali bi ovaj automobil mogao učiniti stvarnim izgledom za obilazak od 200 milja na mješovitoj ruti. Instrumenti našeg testnog automobila pokazali su nešto više od 210 dostupnih milja s punim punjenjem u gradskoj uporabi, padom na oko 160 milja pri tipičnim brzinama na autocesti.

www.matthowell.co.uk 07740 583906

You May Also Like

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)