Koje su prednosti za vozače koji voze hladnjače

Nakon ludila pandemije, važnost osnovnih radnika poput vozača kamiona nikada se nije više cijenila. Kamiondžije su okosnica američkog gospodarstva, a zahvaljujući tome što su uspješno prevozili potrebnu robu, zemlja se kretala. Sada kada se većina svijeta vratila na posao, a vaša vrijednost kao profesionalca u vožnji kamiona je zacementirana, možda želite proširiti svoju karijeru vozača kamiona i postati vozač teretnog kamiona-hladnjača. Zanimljivo je da s povećanom potrebom za lijekovima, smrznutom robom i još mnogo toga, potražnja za prijevozom tereta hladnjačama u cijeloj zemlji nikada nije bila veća.

Zašto profesionalni vozači vole hladnjače?

Pnogo je razloga zbog kojih bi standardni vozači kamiona željeli postati vozači hladnjaka. Oni uključuju sljedeće:

Dodatak na dodatne odgovornosti: Biti vozač hladnjače znači da razumijete i provjeravate svoju robu. To znači da znate što vučete i shvaćate da im je potrebna posebna postavka temperature. Također morate znati kako održavati dizelsko gorivo za hladnjaču prikolicu i znati održavati jedinicu hladnjaka. Prijevoz smrznute ili hladne robe je od vitalne važnosti, što vaš posao čini mnogo učinkovitijim.

Postoji veća odgovornost kada vozite hranu. Samo ima malo više značenja kada vozite nešto važno.
Bolja naknada: Budući da morate imati višu razinu vještina da biste bili vozač u hladnjaku, uživat ćete u većoj plati po kilometru, a također ćete uživati ​​u dosljednijem prijevozu tereta i više vremena na cesti, što sve znači da ćete zaraditi više novca.

“S odjelom za hlađenje, držim istu prikolicu 4-10 dana. Mogu povećati svoje kilometre. Možete lako voziti 800kn dnevno.”

Ivan P., suradnik za vožnju u hladnjaku


Vaše vještine su svestrane: nakon što naučite upravljati hladnjačom, moći ćete voziti razne vrste tereta. To znači da je vaš trening poboljšan i prenosiviji.

Kvaliteta dobrog vozača hladnjače:

Ako mislite da bi postajanje vozača hladnjače mogao biti dobar sljedeći korak u vašoj karijeri, razmislite o sljedećim osobinama koje čine dobrog vozača hladnjače.

Vozači hladnjače ne mogu samo pretpostaviti da je njihov teret ispravan i krenuti na cestu. Moraju obratiti pozornost čak i na sitne detalje koji bi mogli uništiti proizvod koji voze. Stoga su dobri vozači ljudi koji su dobri u obraćanju pažnje na detalje.


Asertivan: Možda ćete povremeno morati postati asertivni kao vozač hladnjaka kako biste bili sigurni da se s vašim proizvodom pravilno rukuje.

Fleksibilno: Suočavat ćete se s mnogim situacijama što znači da ćete morati biti fleksibilni i prijateljski raspoloženi kao vozač u hladnjaku.
Želite biti dio nečega većeg: kao vozač hladnjače izgradit ćete čvrste odnose s trenerima, dispečerima i suradnicima. Bit ćete dio obitelji i tima.
Želite li uspjeti: ako tražite prilike za razvoj karijere u industriji prijevoza kamiona koji se brzo razvija, posao vozača hladnjače mogao bi biti najbolji sljedeći korak za vašu karijeru kamiona.

You May Also Like

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)